Tips & tricks: gableci u Zagrebu

Gablec, marenda, užina – ako niste ljubitelj dostava (iako moramo priznati da smo otkrili neke stvarno dobre) i ako vam kućni proračun ne dopušta da baš svakodnevno objedujete u nekom provjerenom boljem restoranu, ovaj vodič je ono što trebate i želite. Zahvaljujući vrijednim bonkulovićima, poslovnim ljudima, finim guzicama i generalno pristojnom svijetu okupljenom oko Ozrena Kanceljaka, a koji voli da svakodnevni gableci ipak nisu samo za “napuniti trbuh”, sastavili smo ovaj praktičan vodič kroz zagrebačke gablece i mjesta koja ih nude. Koji smo kriterij primijenili? Da se kuhaju domaća jela, a na pošten i iskren način. Da je cjenovno prihvatljivo i da je usluga dovoljno brza da se ručak uklopi u svakodnevicu.

Javite nam za neka mjesta koja smo možda propustili navesti, preporučite neka svoja jer dobro jelo čini barem polovicu dobrog života. Ili onoga što mi prepoznajemo kao dobar život.

Ključne riječi:

Iva Ušćumlić

Žonglerica. Badass jednorog. Seljanka. I ukusom i stilom. Kad se napije pjeva i priča loše viceve. Najveći poznati ljubitelj terana.
Pretplati se na newsletter