Barovi / pivnice

Podrumčić
13.05.2019. Osijek

Osijek je na krilima craft beer revolucije postao bogatiji za još jedno mjesto. Tamo o sebi kažu da su željeli “stvoriti no-nonsense bar u kojem se toči dobro pivo i nude snack jela s jednostavnog menija”. Oaza u centru grada Smješten u prolazu hotela Waldinger, u bivšem (hotelskom) nacionalnom restoranu, Podrumčić je mjesto koje svakodnevno u ponudi ima…


Pročitaj više
Dežman bar
Zagreb

Dežman bar

Ugodan kvartovski bar s ozbiljnim ambicijama Stvari su u ovom jako simpatičnom baru odrađene vrlo profesionalno, ali i šarmatno. Minimalističko, ali vrlo toplo uređenje u igri drveta, stakla i rasvjete već smo vidjeli, no u Dežman baru stvara jednako hipstersku koliko i toplu, domaću atmosferu. Ovo je jedno od rijetkih mjesta gdje je bezglutenska ponuda…

Vivat Fina vina wine bar
Zagreb

Vivat Fina vina wine bar

Novouređeni  Vivat fina vina Wine bar smjestio se odmah preko puta njihovog dućana u Martićevoj. Istočni dio Zagreba konačno je dobio wine bar kakav zaslužujemo!

American Dollar Bar
Osijek

American Dollar Bar

Osijek je trebao American bar Dollar. Otvorenje je to i pokazalo. Bar je bio pun i tražila se stolica viška što pokazuje da osječani ipak imaju sluha za nešto novo i nešto iznad prosječnih pizzeria koje su okupirale grad. Usluga je bila brza i naša narudžba našla se ubrzo na stolu. Drvene daske s ugraviranim…

Pivnica i pivovara Mlinarica
Zagreb

Pivnica i pivovara Mlinarica

Obiteljski restoran koji kuha vlastito pivo, i to izvan ustaljenih okvira, što se može zahvaliti mladom, zaigranom i predanom brewmasteru.

Garden Brewery
Zagreb

Garden Brewery

Najhispterskija pivovara u Zagrebu, s impresivnom paletom piva, ali i odlično mjesto za svirke, DJ nastupe i druženja.

Tolkien’s House
Zagreb

Tolkien’s House

Spoj fantasyja, opuštene atmosfere i dobrog piva u nevelikom ali ugodnom prostoru čini Tolkien’s nezaobilaznom točkom zagrebačke “pivske ulice”.

Pivnica Medvedgrad
Zagreb

Pivnica Medvedgrad

Tradiconalna pivnica s najljepšom ljetnom terasom toči sva piva iz vlastite pivovare i nudi domaću klopu.

Krčma Horvati
Zagreb

Krčma Horvati

Kvartovska birtija duge povijesti i vedra duha, posebno orijentirana na craft pivo, duša i srce svoga kvarta.

Hop In
Zagreb

Hop In

Simpatična mala craft pivnica ležerne atmosfere i odlične ponude piva, u mirnom kutku ne tako daleko od gradske vreve.

Fakin Craft Bar
Zagreb

Fakin Craft Bar

Pivski bar u okrilju Medvedgrada koji na 24 točionika ponosno predstavlja trenutačno najbolje od većinom hrvatskog i nešto manje stranog craft piva, u skladu sa sezonom.

Zagreb

Pupitres – boutique vinske kulture

Nezaustavljiva energija sommelierka Jelene Šimić Valentić dovela je do ostvarenja njenog sna – otvorenja vlastitog vinskog bara koji je ujedno i mjesto za održavanje njenih vinskih školica. Mjesto za pijuckanje, ispijanje i učenje, ali prije svega, uživanje u vinu. Mjesto na kojem će se jednako ugodno osjećati totalni vinski početnici, kao i vinski geekovi.

Bastion No. 19
Zagreb

Bastion No. 19

Bastion 19 je postao naš omiljeni zagrebački wine bar iz nekoliko razloga.

Vintesa
Zagreb

Vintesa

Mala, nepretenciozna vinoteka polagano je postala dnevni boravak za mnoge vinoljupce. Odabir vina sve je bolji i sve precizniji, a predstavljanja i druženja su baš poput tih vina koja nude: u ograničenim količinama, dobar value for money s ponekim izvrsnim iznenađenjem.

Pretplati se na newsletter