Špaliranje s djecom po Zagrebu

Svi roditelji dobro znaju da aktivnosti u kojima uživaju oni nisu nužno i aktivnosti koje će zabaviti njihov podmladak. Uostalom, pokušajte tinejdžera zainteresirati za šetnju povijesnim dijelom nekog grada ili – nedajbože – posjet nekom muzeju i suočit ćete se s nizom problema, od kojih je durenje najmanji. Isto vrijedi i kod manjih – obilazak restorana, wine barova, pivnica, enogastro uživanje obično je teško isplanirati kad su i klinci u igri. Ali zato smo odlučili tome doskočiti: prvo smo nabavili vodičicu koja dobro zna i razumije što djeca vole i žele, koja putuje s njima posvuda (ponekad i na neke egzotične destinacije) i koja zna gdje i kako u Zagrebu pronaći pravi balans onoga što se sviđa velikima i onoga što se sviđa malima. Ako nismo bili dovoljno jasni, to znači da svoje enogastro pustolovine možete ukomponirati u obiteljski doživljaj jer ćemo malima ponuditi dovoljno dječjih pustolovina da u njima uživaju.

Ovo je još jedna od naših prilagođenih tura, što znači da je kreiramo prema vašim potrebama i željama (i prema dobi djece). Skoro pa možemo zajamčiti da nitko neće otići nesretan ili nezadovoljan. Dobro, tinejdžeri će sigurno pronaći razlog da kolutaju očima, ali većina lokala u našoj turi ima besplatan wi-fi pa smo sigurni.

Vaš vodič je:

Iva Novosel

Iva is an adventurer, traveler, writer, mother of three little pirates. In the interludes of exploring the world with them, she will make your visit an unforgettable experience through authentic local tastes and interesting stories.

  • Lokacija: Zagreb
  • Dostupno: tijekom cijele godine
  • Veličina grupe: 2-8
  • Trajanje: cca 5 sati

Zašto bukirati?

  • Zagreb ima dovoljno uličica, uspona, prolaza, parkova i zanimljivosti da se dobro izmorite u šetnji. Svi.
  • Isprobajte tradicionalna jela i slatkiše. Ubacit ćemo i vino i pivu, na odmoru ste.
  • Što muči zagrebačke roditelje? Vjerojatno isto što i sve ostale. Tura uključuje razmjenu iskustava.
Kontakt
Pretplati se na newsletter