Vrt s odličnom craft pivom i glazbom usred Zagreba

Brewery- Taproom- Streetfood- Venue kaže njihova web stranica.

Da su ostali i na prvom, a stigli u centar, bili bismo sasvim zadovoljni.

Garden Brewery pivovara, stari industrijski kompleks s velikim dvorištem na zagrebačkom Žitnjaku savršeni su za duge ljetne večeri i uživanje u odličnoj craft pivi, dobroj glazbi i ekipi. U protivnom, odlazak do industrijske hale koja nije u krugu šetnje po širem centru grada, teško bi bio primamljiva opcija.

Zato je vijest da Garden, pazite sad, Bar&Kitchen, dolazi u strogi centar Zagreba, izazvala oduševljenje. Dakle, bit će ića, bit će pića i to onoga koje spada u kategoriju “small food” ili “street food“, nepretenciozne prigrizke koje ustvari služe kao prva pratilja bitnijoj stvari, pivi. Nalaze se pri samom vrhu Preradovićeve, na mjestu na kojem se izmijenilo nekoliko neuspješnih restorana. Držimo fige da njihova priča bude dugotrajna i vesela.

Bili smo na otvorenju. Isprobali neke novitete poput Masala Milkshake 4,7% ABV: začinjen, mliječan, neobičan, drugačiji, nešto između pive i doručka. Već poznate, ziheraške odluke smo potvrdili, s dovoljno izbora za različite ukuse.

Piva direkt iz šesnaest točionika, zalogaji za grickanje i poticanje žeđi, centar grada, glazba koju vrte sjajni domaći i svjetski DJ-i, proljeće je tu, ljeto dolazi…zgodno je imati ovaj vrt u blizini. Samo, kad popijete koju pivu pazite na stepenice. Opasne su 😀

Za kraj, možete baciti oko na to kako Morani ide novootkriveni talent, gatanje iz pive, u ovom slučaju Gardenove IPA-e.

Ključne riječi:

Iva Novosel

Otplovila s otoka i usidrila se na kopnu. I dalje voli buru i sol. Kuha (za petero, kažu i za pet), jede i pije, piše i zapisuje (popise, priče i sve što joj padne na pamet), uvijek iza nikad ispred kamere, putuje i traži nove priče, dobre ljude i nezaboravna iskustva.
Pretplati se na newsletter