Enozoik (ni)je za tebe!

Uigranom dvojcu koji stoji iza projekta Wine Academy Croatia, Dražanu Dennisu Šunjiću i Zoranu Paunoviću, pridružio se Vjekoslav Stojišić te skupa rade na konceptu stvaranja portfelja za istinske ljubitelje vinske kapljice. Želja im je oko Enozoik branda okupiti profesionalce i entuzijaste, ukratko svi koji osjećaju strast prema vinima što im i jest brand tagline: Passion!

U Enozoik portfelju našla su se trenutno najnagrađivanija linija vina na svijetu, ona šampanjske kuće Charles Heidsieck. Svoje brand ambasadore za Charles Heidsieck već imaju, to je paški boutique hotel Boškinac, ali u Enozoiku naglašavaju da su spremni za velik broj novih suradnji u budućnosti. «Prvenstveno nam je cilj povezati uvoz, distribuciju i edukaciju stručnog kadra.», naglašava Šunjić, a od ostalih perjanica iz portfelja ističe «terroariste» iz Altos Los Homigas koji su najnaprednija vinarija u svijetu kada se radi o terroiru u čaši. Potom talijanska ikona Fontodi jedni od pionira koji su proslavili Chianti u svijetu. Svi koji znaju važnost “Pariškog kušanja“ cijenit će informaciju da Hrvati konačno imaju priliku kušati engleski pjenušac Stevena Spurriera – Bride Valley. Nisu izostavili ni kralja bijelih vina, pa ćemo tako uskoro u Hrvatskoj moći kušati Dreissigacker-a, a sve ostale uzbudljive etikete i priče o vinima možete naći na njihovom webshopu: www.enozoik.com.

«Prednosti kupnje u Enozoik webshopu, osim jednostavnosti i činjenice da možete kupovati praktički s bilo koje lokacije, su brzina i jednostavnost dostave izravno do vaših vrata. Za područje Grada Zagreba dostava je besplatna, a ostatak Hrvatske žurno šaljemo osiguranom pošiljkom. Želimo biti dostupni svima, bili to obični konzumenti koji trebaju vina za večeru s prijateljima, pasionirani znalci ili pak ugostitelji i hotelijeri.»

Zoran Paunović, Vjekolav Stojišić, Willem Pincon (BM Charles Heidsieck), Dražan Dennis Šunjić

 

Lada Radin

Veterinarka i znanstvenica u duši, istraživačica i putnik po prirodi. Povremeno piše, vrtlari, fotografira i pleše po stolovima (što već dugo nije). U stalnoj potrazi za novim okusima i mirisima.
Pretplati se na newsletter