Bars/Pubs

Bar and Brewery Mlinarica
13.02.2018. Zagreb

Obiteljski restoran koji kuha vlastito pivo, i to izvan ustaljenih okvira, što se može zahvaliti mladom, zaigranom i predanom brewmasteru.


Read more
Garden Brewery
Zagreb

Garden Brewery

Najhispterskija pivovara u Zagrebu, s impresivnom paletom piva, ali i odlično mjesto za svirke, DJ nastupe i druženja.

Tolkien’s House
Zagreb

Tolkien’s House

Spoj fantasyja, opuštene atmosfere i dobrog piva u nevelikom ali ugodnom prostoru čini Tolkien’s nezaobilaznom točkom zagrebačke “pivske ulice”.

Pivnica Medvedgrad
Zagreb

Pivnica Medvedgrad

Tradiconalna pivnica s najljepšom ljetnom terasom toči sva piva iz vlastite pivovare i nudi domaću klopu.

Krčma Horvati
Zagreb

Krčma Horvati

Kvartovska birtija duge povijesti i vedra duha, posebno orijentirana na craft pivo, duša i srce svoga kvarta.

Hop In
Zagreb

Hop In

Simpatična mala craft pivnica ležerne atmosfere i odlične ponude piva, u mirnom kutku ne tako daleko od gradske vreve.

Fakin Craft Bar
Zagreb

Fakin Craft Bar

Pivski bar u okrilju Medvedgrada koji na 24 točionika ponosno predstavlja trenutačno najbolje od većinom hrvatskog i nešto manje stranog craft piva, u skladu sa sezonom.

Bastion No. 19
Zagreb

Bastion No. 19

Bastion No. 19 is not just a natural wine bar, but they like to call themselves a terroir and craft bar. Bastion No. 19 is formed on a carefully chosen list of wines from domestic and, especially, European vineyards, mainly Croatian and a few world craft beers, quality liquor and spirits.

Pupitres – boutique vinske kulture
Zagreb

Pupitres – boutique vinske kulture

Nezaustavljiva energija sommelierka Jelene Šimić Valentić dovela je do ostvarenja njenog sna – otvorenja vlastitog vinskog bara koji je ujedno i mjesto za održavanje njenih vinskih školica. Mjesto za pijuckanje, ispijanje i učenje, ali prije svega, uživanje u vinu. Mjesto na kojem će se jednako ugodno osjećati totalni vinski početnici, kao i vinski geekovi.

Vintesa
Zagreb

Vintesa

Mala, nepretenciozna vinoteka polagano je postala dnevni boravak za mnoge vinoljupce. Odabir vina sve je bolji i sve precizniji, a predstavljanja i druženja su baš poput tih vina koja nude: u ograničenim količinama, dobar value for money s ponekim izvrsnim iznenađenjem.