#craft

Buzdovan
22.02.2018. Sveti Martin na Muri

Prvi zanatski hrvatski cider dolazi iz Međimurja i radi se strogom selekcijom i uz mnogo pažnje od ručno branih domaćih jabuka.


Read more
Grif mikropivovara
Zagreb

Grif mikropivovara

Mikropivovara u sjeni Zagrebačke pivovare, ali sa zanatskim pristupom i potpunom slobodom odlična je vrijednost za novac i osvježenje na zagrebačkoj craft sceni.

Brlog zadružna pivovara
Zadar

Brlog zadružna pivovara

Jedina zadružna pivovara u Hrvatskoj, jedna lijepa priča o trudu, idealima i entuzijazmu koja je iz Zadra na tržište izbacila Plavušu, odličan blond ale.

Varionica
Zagreb

Varionica

varionica je pouzdana i ambiciozna zagrebačka craft pivovara, jedna od prvih na sceni. Poznata je po Pale aleu, Neon stoutu i raznim sezonskim poslasticama.

LAB Split Craft Brewery
Split

LAB Split Craft Brewery

Prva splitska craft pivovara stoji iza etikete Barba, a perjanica im je ugodno zagorčeni pale ale.

Fakin Craft Bar
Zagreb

Fakin Craft Bar

Pivski bar u okrilju Medvedgrada koji na 24 točionika ponosno predstavlja trenutačno najbolje od većinom hrvatskog i nešto manje stranog craft piva, u skladu sa sezonom.

Cadenela eco olive oils
Croatia

Cadenela eco olive oils

Cadenela, ekološka maslinova ulja Andree Lupieria, nastaju iz 6000 stabala maslina raznih lokalnih sorti zasađenih nadomak Vodnjana.

Jambrešić Blackberry wines
Klanjec

Jambrešić Blackberry wines

Igor Jambrešić nije obični poljoprivrednik. On je biznismen, tehnolog a možda i znanstvenik koji kupina doživljava vrlo ozbiljno. To je vjerojatno jedan od razloga zašto je OPG Jambrešić tako uspješan projekt, Činjenica da je i cijela obitelj Jambrešić uključena u projekt vjerojatno isto pomaže. S ponosom ističu da je cijeli uzgojni proces organski i da…

Vilma bakery
Croatia

Vilma bakery

The ingredients of Rabska torta are seemingly modest – almonds, lemon juice, lemon zest, Maraschino liqueur, apart from the usual ones like sugar and eggs.