Večer vina & umjetnosti

U subotu, 20. listopada od 18 sati u prostoru Kazamata u osječkoj Tvrđi posljednji put ove godine vraća se ona noć koju poetski opisujemo da je ona kada vino u kombinaciji s umjetnošću pretvara nebo iznad grada u veliko platno, a mi, pogurani tim čarobnim spojem uz pomoć dobre volje i pozitive ispisujemo još jednu prekrasnu priču koju ćemo poslati u svemir.

Ako ste mislili da je započelo vrijeme zatvaranja u zidovima i krovovima omeđene prostore, da je studen marginalizirala sunčevu toplinu i da zrak možemo udisati samo dok hodamo od zatvorene točke A do zatvorene točke B, odgodite te projekcije i posjetite događaj. Uživajte u zraku koji nježno gricka obraze, u mirisu koji je kombinacija naloženih drva oko Sofa ognjišta i poput rasplesanog jesenskog duha, ispuštenih aroma grožđa iz butelja vrsnih vinara koji će se predstaviti.

Dozvolite svom umu i tijelu da nježno savladava sve krivine užurbanog gradskog života, dinamike koja nam zabranjuje da uživamo u plodovima zemlje i za upravljač stavite ono što je i Dionizije vozio kada je odlučio naučiti ljude kako da sakupljeno sunce iz bobica grožđa pretoče u najbolji napitak na svijetu. Uz takvu vožnju vas očekuje bogat glazbeni i umjetnički program, niz sadržaja za kulturno, emocionalno i ino uzdizanje koje nam ostavlja trajniji smiješak na licu.

Nadolazeća Večer vina & umjetnosti dio je novog turističkog programa Gourmet Slavonija koji je rezultat spajanja više inicijativa vezanih uz vino, hranu i domaće proizvode u jedan novi sadržaj kojim se predstavlja eno-gastro ponuda Slavonije, Baranje i Srijema.

Turistička zajednica Osječko – baranjske županije i Osječko – baranjska županija uz suradnju s Gradom Osijekom i Kreativnom agencijom Adverta poručuju da rezervirate datum i sačuvate hrpu dobre volje koju ćete podijeliti s okupljenima.

Najave

Pretplati se na newsletter