Otvorene prijave za 6. DALMACIJA WINE EXPO!

By: DalmacijaWineExpo
Article_dwe_st3

Prijave za vodeći enogastro sajam Dalmacije  za vinare, uljare i proizvođače delicija otvorene su do 21.3.2015.

Dalmacija Wine Expo 2015. održat će se 24. i 25.04. 2015. godine u Splitu - hotel Radisson Blu te 01. i 02.05.2015. u Makarskoj. 

I ove godine to je nova prilika za promociju hrvatskih vina i gastronomskih specijaliteta domaćem stanovništvu i turistima, te veliki impuls brendiranju Hrvatske kao nezaobilazne enogastro destinacije.

DWE 2015. će u svome šestom izdanju ponovno okupiti gotovo sve vodeće proizvođače vina, delikatesa i maslinovih ulja, predstavnike vrhunskih restorana i hotela, top kuhare, te uglednike poslovne, političke i kulturne scene. Uz još bogatiji program i ove godine posebna pozornost posvetiti će se poslovnom dijelu festivala na kojemu će se okupiti više od 100 akreditiranih F&B managera, sommeliera, predstavnika restoratera, ugostitelja, chefova, distributera, izvoznika te specijaliziranih novinara i vinskih blogera.

Od ostalih podmanifestacija održati će se Perfect Match, te Zvijezde kuhinje  koje će širom otvoriti vrata splitskih restorana i hotela u potrazi za najfinijom hranom i idealnim vinskim parovima, a koje će osmisliti i predstaviti renomirani chefovi iz svih dijelova Hrvatske. Teatar Dalmatinskih Sorti pružiti će priliku svim istinskim vinoljupcima da na jednom mjestu kušaju rijetke dalmatinske sorte, ne nužno autohtone, već i one koje su se tijekom vremena udomaćile na ovim prostorima. Na taj način ova podmanifestacija će široj javnosti nepretenciozno, ali uvjerljivo, prezentirati iznimno ampelografsko bogatstvo Dalmacije. Posjetitelji će moći uživati u bogatom programu raznih predavanja i radionica  vođenenih od strane renomiranih stručnjaka i predavača, te u nezaobilaznom Wine Partyju koji će i službeno zatvoriti Dalmacija Wine Expo 2015.

Dinamična atmosfera i zanimljivi vinari na Splitskom dijelu sajma

Wine & Fun days u Makarskoj

Tjedan dana nakon festivala u Splitu, DWE se seli u Makarsku  gdje se 01. i 02. svibnja očekuje mnoštvo koncerata te dobra zabava uz vrhunska vina i delicije. Broj izlagačkih mjesta u Makarskoj je ograničen, a mjesto će dobiti samo 20 izlagača koji se prijave za izlaganje u Splitu, te prvi rezerviraju izlagačko mjesto u Makarskoj na manifestaciji prodajnog karaktera.

Pozivamo sve vinare, uljare i proizvođače delicija da se prijave putem online prijavnice: http://www.dalmacijawineexpo.com/hr/za_izlagace.html

Makarski dio Dalmacija Wine Expo-a 2014.

Uz još mnoštvo iznenađenja, veselimo se ponovnom susretu!

Comment