Crna ovca uspješno se vratila u Bašku na otok Krk

By: Crna Ovca
Article_2835_7212

Gosti Baške i posjetitelji Crne ovce uživali su u brižno spravljenim specijalitetima od autohtone bašćanske janjetine u objektima Valamar Riviere, glavnog sponzora partnera Crne ovce i brojnih drugih  ugostiteljskih objekata u Baški. Bašćani su posjetiteljima pokazali i znamenitosti svoje baštine, poučili su ih pripremi lokalnih specijaliteta, od janjećeg kotlića do domaće tjestenine valcića, a svi su mogli poslušati i predavanje najaktivnijeg hrvatskog astronoma Korada Korlevića o 21. stoljeću kao posljednjem stoljeću homo sapiensa.
 

Ljubitelji kulture i rock'n'rolla već su u petak imali priliku pogledati izložbu 'David Bowie by Brian Rasic' i poslušati nove hitove grupe Jinx, koja je u Baški predstavila novi album „Zagrebi i pomiriši“, pomiješan s dobrim brojem svojih vječitih uspješnica.

Jedriličarska regata Corinthia Cup: Memorijal Jure Vukasović dobila je svoje pobjednike u klasama optimist i laser, a Rakan Rushaidat oduševio je publiku koja je u Hotel Corinthia došla pogledati njegovu izvedbu predstave Ja, tata. Crne ovce rasplesale su se i u subotu, kad ih je zagrijao fenomenalni The Beat Fleet svojim promišljenim, uživo izvanrednim hip-hopom. Večer su zatvorili riječki rock šamani Let 3, koji su žestokom svirkom crne ovce odveli u druge dimenzije i ispunili proročanstvo s najavne press konferencije, ovčjim pjevom probudili su sve vile Velebita.

Crne ovce koje su se u nedjelju uspjele dovoljno rano probuditi nakon druženja koje je trajalo do ranih jutarnjih sati, uspjele su čak odvježbati i jednu seansu joge uz bazen hotela Tamaris. 

Vidimo se nagodinu u Baški na Crnoj ovci 2018!

Comment